Ekslibris

tečaji

 
MNENJA UDELEŽENCEV SPLETNEGA TEČAJA

Moram pohvalit tečaj. Lepo pripravljeno, razumljivo razloženo. Tudi ce sem imela kaksno vprasanje, sem do konca poglavja ze dobila odgovor.

Jernja Vitežnik

 

Res sem uživala v celotnem programu in bi se v bodoče odločila še za nadaljevalno stopnjo. Poleg dobro sestavljenega programa, si res odlična učiteljica. V tako kratkem času si me naučila ogromno novih stvari, ki me res navdušujejo.

Tita Juvan

Online izvedba tečaja  mi je všeč, ker lahko sledim s takim tempom kot mi odgovarja. Če se zgubim, pogledam nazaj in lahko delam pavze, da vadim v programu in si pišem zapiske.

Super tečaj.

Nika Možek

Pozdravljeni Jelena.

 

Najprej vam moram povedati, da je tale vaš tečaj res ena super zadeva. Vse je tako jasno in razločno prikazano, povedano.

V prilogi vam pošiljam projekta: ZLOŽENKA in REVIJA oz. v mojem primeru katalog. Lep pozdrav

Laura Potisek

Tečaj je res super. Predvsem, ker lahko posamezen videoposnetek (ali del posnetka) večkrat prevrtim, ustavim, si zapišem postopek ter če je kaj nejasnega si zabeležim. Predvsem je priročno to, da lahko od doma dostopam do spletne učilnice katarkoli želim. Sem mnenja, da je spletno učenje isto efektivno kot učenje v učilnici. Če se pojavijo kakšna vprašanja, pa se jih na videokonferenci predebatira.

Ariana Buzleta

S tem izobraževanjem sem želela pridobiti znanje iz grafičnega oblikovanja. Veliko delam z računalnikom in želela sem dobiti vpogled v posamezne elemente oblikovanja. Jelena je odlična predavateljica, ki dobro predaja svoje znanje na udeležence tečaja. Nad izvedbo izobraževanja sem navdušena, saj je spletna učilnica zelo dobro zastavljena, videoposnetki predavateljice pa so odlično pripravljeni. Veliko sem se že naučila, sedaj pa sledi samo še vaja in verjamem, da bodo nastali lepi izdelki.

Deja Avsec

Končala sem s tečajem in začela z izobraževanjem na UnitedPop, tako da se bom še naprej delala v tej smeri. Mislim da sem si pridobila kar prednost v mojem nadaljnjem izobraževanju in sem zelo zadovoljna.

Vanda Berus

Spletni tečaj je zame še boljši, saj lahko delaš kadar želi in  tudi nekomu ki gre počasnejše lahko zadevo večkrat pogleda.

Predavateljica je vedo na voljo in preko povezovalnih programov (zoom, skype) in  z veseljem pomaga ter razloži problem, na katerega naletimo pri nalogi.

Žan Vrhovec

Sproščen in temeljit pristop poučevanja, ki te opremi in navdihne za nadaljne raziskovanje grafičnega oblikovanja.

Urška Prusnik

MNENJA UDELEŽENCEV
KLASIČNE UČILNICE

 

Obisk tečaja grafičnega oblikovanja je bila super izkušnja. Jelena je ob podajanju svojega strokovnega znanja in praktičnih izkušenj poskrbela za sproščeno, pa vendar tudi delavno vzdušje. Programe in delo z njimi je predstavila na praktičen način, pri čemer je vedno pustila dovolj prostora tudi za samostojno raziskovanje in kreativnost tečajnikov. Končni rezultat obiska tečaja je več kot odličen - razumevanje in osnovno znanje programov, poznavanje nekaterih trikov za lažje delo in predvsem želja po nadaljnjem raziskovanju možnosti, ki jih nudijo programi in naša lastna ustvarjalnost.

Veronika Pregrad

 

Tečaj grafičnega oblikovanja z Jeleno je dosegel in presegel vsa moja pričakovanja. Dobila sem ogromno novih, zanimivih informacij, poleg tega pa še nova poznanstva. Prijetno in sproščeno vzdušje mi je dalo dodatno motivacijo. Uživala v vsaki uri... Priporočam.Hvala Jelena!

Jerneja Čepon

Želela bi se ti zahvaliti, da si me pred slabim letom v nekaj urah popolnoma navdušila nad oblikovanjem in mi dala osnove iz katerih lahko izhajam. Lahko rečem, da sem ponosna na svoj progress. Z lepimi pozdravi!

še vedno iz dneva v dan bolj uživam v mojem ustvarjanju in izpod moje tipkovnice počasi že nastajajo prvi projekti, portfolio se gradi.

https://www.behance.net/monikahribersek

Monika Hriberšek

Tečaj je bil res super in sem pridobila od njega več kot sem pričakovala!

Tea Gobec

Po udeležbi začetnega tečaja, sem za podjetje Mariborski vodovod d.d., oblikoval letno poročilo, ki je med močnimi konkurenti prejelo prvo nagrado.

Hvala Jelena za znanje!

Aco Jurić

Odličen tečaj, odlična učiteljica, odličen pristop. Jelena je na zanimiv način v kratkem času predstavila vse tri programe tako dobro, da sedaj lahko delam doma samostojno. Ob tem sem spoznala še zanimive ljudi in združila prijetno s koristnim. Skratka, vsem, ki želijo pridobiti znanje s področja grafičnega oblikovanja priporočam tečaj pri Ekslibrisu.

DIjana Krstanovič

Začetni tečaj grafičnega oblikovanja z Jeleno je izpolnil  vsa moja pričakovanja. Predvsem mi je bil všeč sistematičen pregled programov in orodij ter jasna navodila čemu moramo pri pripravi na tisk posvetiti posebno pozornost. Vsekakor se ob tako bogatem programu odpre mnogo novih izzivov, s katerimi pa se, zahvaljujoč Jeleni, sedaj znam spopasti na pravi način.

Gašper Berčič

Product Manager ,

Iskratel, d.o.o., Kranj

Tečaj nas nauči rabo ter prehode in kombinacije med vsemi tremi programi (InDesign, Illustrator, Photoshop), tako, da je končni rezultat preprosto WAW. Super predavateljica - Jelena je poleg vsebine tečaja, podala najbolj aktualne namige, predloge in finte iz sveta grafičnega oblikovanja, ki pridejo prav vsem kreativcem, tako profesionalnim, kot tudi ljubiteljskim."

Petra Volk Božič

Tečaj priporočam vsem, ki se podajajo v svet grafičnega oblikovanja, saj je zasnovan na zelo kakovostni in obenem preprosti razlagi. Prednost je majhna skupina udeležencev, kjer se lahko predavateljica posveti vsakemu posebej. Jeleni se zahvaljujem za potrpežljivost, koristne napotke in nasvete ter sproščeno vodenje.

Nataša Svržnjak

CRPO in založba/Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljana

Začetni tečaj grafičnega oblikovanja je bil zame ena super izkušnja. Pridobila sem osnove, ki jih bom s prakso počasi skušala tudi nadgraditi. Tečaj je potekal v zelo sproščenem ozračju. Bili smo res super ekipa. Jelena se je posvetila tudi vsakemu posamezniku.Bilo je res super, ure so minile prehitro. Dobila sem ogromno informacij, ki mi bodo v prihodnje prišle zelo prav tako na profesionalnem kot tudi na osebnem področju. Obisk tečaja pri Ekslibris priporočam vsem, ki se pravkar sprašujete kam iti po znanje. Jelena še enkrat - hvala za vse! Če bom v prihodnje iskala še več znanja bo to zagotovo pri tebi na nadaljevalnem tečaju!

Lidija Stvarnik, univ. dipl. ekon.

Samostojni svetovalec za energijo /

Tečaj grafičnega oblikovanje je intenzivno in ciljno usmerjen, ker ima namen udeležence v kratkem času pripraviti do tega, da znajo v celoti sami izpeljati različne oblikovalske projekte. Učiteljica Jelena nesebično deli svoje znanje, spotoma pa tečajniki spoznajo še kup sodobnih oblikovalskih trikov in prijemov. Dodaten plus je sproščeno vzdušje, saj so skupine majhne in učne ure pogosto zabavne!

Damjan Mihelič

 

 

Za tečaj sem izvedela preko interneta. Takoj sem vedela, da bo to odlična priložnost za osvojitev novih znanj. Prijavila sem se in ni mi žal. Na tečaju sem dobila mnogo novih informacij. Bila sem ena tistih, ki se srečuje z grafičnim oblikovanjem, a je vedno manjkalo tisto »nekaj« Učiteljica Jelena je na zabaven, strokoven in praktičen način prikazala tiste »težke« stvari – enostavne. Vse pridobljeno znanje smo uporabili tudi na praktičnih primerih. Tečaj je odličen za začetnike in vse, ki že imajo znanje, a imajo vprašanja, na katere nimajo odgovorov. Toplo priporočam, Tina

Tina Jenko

 

Na tečaju sem se spoznal s tremi ključnimi programi,ki mi bodo v prihodnosti zagotovo olajšali delo, pri oblikovanju raznih grafičnih elementov. Tečaj je potekal v sproščenem vzdušju, prav vsak izmed tečajnikov pa je lahko od njega odnesel veliko uporabnih nasvetov ter trikov grafičnega oblikovanja.  Glavna prednost tečaja je vsekakor to, da poteka v majhni skupini, kjer se lahko predavateljica resnično posveti vsakemu tečajniku posebej. Tečaj grafičnega oblikovanja pri Založbi Ekslibris priporočam vsakomur, ki se želi srečati z osnovami oblikovanja in se naučiti samostojno uporabljati programe ter oblikovati razne grafične izdelke.

Andrej Petrovič

Zadnje tedne popoldneve preživljam v družbi čudovite Jelene Lasan, ki s pozitivno energijo širi moje znanje ter s humorjem na videz zahtevne gumbe programov spreminja v nove prijatelje. Tečaj iz srca priporočam vsem :)!

Ana Cetinski

 

Tečaj grafičnega oblikovanja z Jeleno je presegel moja pričakovanja. Kar se mi zdi še posebej omembe vredno, je to, da se na tečaju nismo naučili samo tega, kako nekaj naredimo v grafičnih programih, temveč tudi to, katerih stvari pri oblikovanju ne počnemo, oziroma kaj je slab design. Jelena je z nami delila svoje izkušnje in nam pomagala pri temu, da razumemo vsak korak, ki ga v programu naredimo. Na zelo preprost način nam je razložila kako program deluje in kako idejo, ki jo imamo, realiziramo na profesionalnem nivoju. Udeležila sem se tudi nadaljevalnega tečaja in sem s pridobljenim znanjem, ki ga sedaj uporabljam pri delu zelo zadovoljna.

Nina Palčič

Iskreno priporočam tečaj grafičnega oblikovanja kateri se izvaja pod strokovnim vodstvom Jelene Lasan  vsem začetnikom in tistim, ki želijo dopolniti svoja obstoječa znanja. S svojo prijaznostjo in razumevanjem je posvečena  vsakemu udeležencu posebej, in fleksibilna je glede programa, ki te najbolj zanima. Kot začetnici na področju oblikovanja sem pridobila vsa potrebna znanja za samostojno delo.  V sklopu tečaja smo dobili materijal za nadaljni razvoj.

Katerina Dimitrovska

Tečaj, ki ga je vodila Jelena je izpolnil

vsa moja pričakovanja. Svoje

predhodnje znanje sem namreč še nadgradil.Predavateljica se je znala prilagoditi vsem udeležencem tečaja in nam podala znanje, ki smo si ga želeli oziroma potrebovali.

​Matej Koritnik - Slovenska filantropija

 

 

Naj se ti najprej zahvalim za vso znanje, ki sem ga prejela v času tečajev.

Moram ti sporočiti, da redno delam v photoshopu in illustratorju ter zaenknrat nisem imela še nobenih problemov.

S tečaji sem bila več kot zadovoljna. Prejela sem vso potrebno znanje, tečaji pa so potekali zelo sprošeno. Všeč pa mi je bilo tudi, da si se vsakemu posebej znala posvetiti.

Saša Štiftar

Začetni tečaj grafičnega oblikovanja Ekslibris je odlična izbira za vse, tako začetnike v svetu oblikovanja in kreative, kot tudi za tiste, ki želijo svoje dosedanje znanje nadgraditi na višji nivo.
Predavateljica Jelena v kratkem času preda kar se da veliko

vsebine in zraven doda še precej zelo koristnih trikov za uspešno delo.

Blaž Mihelič

Jelena, hvala za novo znanje in motivacijo za naprej. Super tečaj je bil!

Tea Femc

Kljub temu, da nisem bila popolna začetnica s programi, sem se naučila polno novih stvari, všeč mi je bila tudi prilagodljivost samega tečaja, saj smo posebej obravnavali še vprašanja, ki smo jih sproti zastavljali udeleženci, tako da je vsak našel odgovore na tisto, zaradi česar smo prišli na tečaj.

Marta Hlad

 

 

Tečaj grafičnega oblikovanja mi je dal dovolj znanja in samozavesti, da sem se lahko sama lotila določenih projektov in jih tudi uspešno realizirala. Priporočam.

Anja Žibert

 

Tečaj grafičnega oblikovanja mi je poglobil vpogled v grafično oblikovanje, npr. postala sem pozorna na stvari, ki jih prej nisem opazila. Všeč mi je, da vem, v katerem programu je narejen, kakšna so pravila, najbolje pa je to, da zdaj tudi vem, kako se nekaj naredi. Z veliko vaje in utrjevanja naučenega, lahko po tem tečaju sama ustvarim svoj oglas, saj sem za to pridobila dovolj potrebnega znanja v zelo kratkem času. In to je bil tudi moj cilj!

​Mateja Majcen

 

 

Tečaj  mi je bil zelo všeč, ker sem se naučila ključne osnove vsakega programa, njihove funkcionalnosti in medsebojne povezanosti."

Maja Žlender

 

 

Tečaj, ki ga je vodila Jelena je izpolnil vsa moja pričakovanja. Svoje predhodnjr znanje sem namreč še nadgradil.Predavateljica se je znala prilagoditi vsem udeležencem tečaja in nam podala znanje, ki smo si ga želeli oziroma potrebovali.

​Matej Koritnik - Slovenska filantropija

S tečajem sem bila zelo zadovoljna! V zelo kratkem času sem se naučila zelo veliko, več kot sem pričakovala. Pridobljeno znanje sem osvojila na prijeten način, skozi praktične primere. Zelo mi je bila včeš tudi fleksibilnost glede področja programa, katero te najbolj zanima...  dogovora terminov, ure....

Jelena hvala za vse!

Petra Pivek

 

Ekslibrisov tečaj grafičnega oblikovanja po mojem mnenju odlikuje odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Ko se lahko učiš od pravega oblikovalca z bogatimi izkušnjami, je to veliko, veliko bolje kot učenje od predavatelja, ki zna samo razlagati programe, ne pa tudi opozarjati na dileme in probleme pri samem oblikovanju. Čeprav ne delam na področju oblikovanja, pa zdaj oblikovanje veliko bolje razumem in znam našemu oblikovalcu pravilno razložiti, kaj potrebujem in kako. Jelena, hvala za tvojo potrpežljivost!

Katarina Volčič - Atelje Bine Volčič

 

Nisem si mislila, da se bom v 18 urah naučila tako veliko in osvojila znanje kar treh grafičnih programov. Piko na i zadovoljstvu je dodala prijetna predavateljica, odprta za predloge, ki se posveti prav vsakemu posamezniku. In komaj čakam, da vse svoje medmete »waw«, »o, hudo«, »ej, d'best«, ki so mi iz ust uhajali med tečajem, prenesem v zavidanja vreden končni izdelek na svojem PC-ju. Z vsem pridobljenim znanjem sem prepričana, da ne bo težko.

Darja Perko - Eurotronik

 

Priporočam udeležbo na tečaju grafičnega oblikovanja!

Priprava oglasov, letakov, knjig, brošur, izdelava logotipa, igranje s slikami, barvami in črkami - zdaj znam vse! Hvala, Jelena.

​Maruša Korošec