MNENJA UDELEŽENCEV

 

Začetni tečaj grafičnega oblikovanja z Jeleno je izpolnil moja pričakovanja. Predvsem mi je bil všeč sistematičen pregled programov in orodij ter jasna navodila čemu moramo pri pripravi na tisk posvetiti posebno pozornost. Vsekakor se ob tako bogatem programu odpre mnogo novih izzivov, s katerimi pa se, zahvaljujoč Jeleni, sedaj znam spopasti na pravi način.

Gašper Berčič

Product Manager ,

Iskratel, d.o.o., Kranj

Tečaj je bil res super in sem pridobila od njega več kot sem pričakovala!

Tea Gobec

Tečaj priporočam vsem, ki se podajajo v svet grafičnega oblikovanja, saj je zasnovan na zelo kakovostni in obenem preprosti razlagi. Prednost je majhna skupina udeležencev, kjer se lahko predavateljica posveti vsakemu posebej. Jeleni se zahvaljujem za potrpežljivost, koristne napotke in nasvete ter sproščeno vodenje.

Nataša Svržnjak

CRPO in založba/Fakulteta za upravo, Univerza v Ljubljana

Začetni tečaj grafičnega oblikovanja je bil zame ena super izkušnja. Pridobila sem osnove, ki jih bom s prakso počasi skušala tudi nadgraditi. Tečaj je potekal v zelo sproščenem ozračju. Bili smo res super ekipa. Jelena se je posvetila tudi vsakemu posamezniku.Bilo je res super, ure so minile prehitro. Dobila sem ogromno informacij, ki mi bodo v prihodnje prišle zelo prav tako na profesionalnem kot tudi na osebnem področju. Obisk tečaja pri Ekslibris priporočam vsem, ki se pravkar sprašujete kam iti po znanje. Jelena še enkrat - hvala za vse! Če bom v prihodnje iskala še več znanja bo to zagotovo pri tebi na nadaljevalnem tečaju! o ignored

Lidija Stvarnik

LIDIJA STVARNIK, univ. dipl. ekon.

Samostojni svetovalec za energijo /

Expert consultant for RES and RUE

Obisk tečaja grafičnega oblikovanja je bila super izkušnja. Jelena je ob podajanju svojega strokovnega znanja in praktičnih izkušenj poskrbela za sproščeno, pa vendar tudi delavno vzdušje. Programe in delo z njimi je predstavila na praktičen način, pri čemer je vedno pustila dovolj prostora tudi za samostojno raziskovanje in kreativnost tečajnikov. Končni rezultat obiska tečaja je več kot odličen - razumevanje in osnovno znanje programov, poznavanje nekaterih trikov za lažje delo in predvsem želja po nadaljnjem raziskovanju možnosti, ki jih nudijo programi in naša lastna ustvarjalnost.

Veronika Pregrad 

 

Tečaj grafičnega oblikovanja z Jeleno je dosegel in presegel vsa moja pričakovanja. Dobila sem ogromno novih, zanimivih informacij, poleg tega pa še nova poznanstva. Prijetno in sproščeno vzdušje mi je dalo dodatno motivacijo. Uživala v vsaki uri... Priporočam.Hvala Jelena!

(november 2015)

Jerneja Čepon

"Tečaj se mi je zdel zelo uporaben. Jelena razumljivo razlaga in pozna veliko trikov, s katerimi si lahko olajšamo delo s programi.

Tečaj vsekakor priporočam vsem, ki jih oblikovanje ne zanima, saj morda najdete nov hobi, ki lahko kasneje preraste v kaj več."

Urban Ropotar

 

 

Tečaj grafičnega oblikovanje je intenzive in ciljno usmerjen, ker ima namen udeležence v kratkem času pripraviti do tega, da znajo v celoti sami izpeljati različne oblikovalske projekte. Učiteljica Jelena nesebično deli svoje znanje, spotoma pa tečajniki spoznajo še kup sodobnih oblikovalskih trikov in prijemov. Dodaten plus je sproščeno vzdušje, saj so skupine majhne in učne ure pogosto zabavne! (september 2015)

Damjan Mihelič 

 

 

 

Odličen tečaj, odlična učiteljica, odličen pristop. Jelena je na zanimiv način v kratkem času predstavila vse tri programe tako dobro, da sedaj lahko delam doma samostojno. Ob tem sem spoznala še zanimive ljudi in združila prijetno s koristnim. Skratka, vsem, ki želijo pridobiti znanje s področja grafičnega oblikovanja priporočam tečaj pri Ekslibrisu.

DIjana Krstanovič

 

Za tečaj sem izvedela preko interneta. Takoj sem vedela, da bo to odlična priložnost za osvojitev novih znanj. Prijavila sem se in ni mi žal. Na tečaju sem dobila mnogo novih informacij. Bila sem ena tistih, ki se srečuje z grafičnim oblikovanjem, a je vedno manjkalo tisto »nekaj« Učiteljica Jelena je na zabaven, strokoven in praktičen način prikazala tiste »težke« stvari – enostavne. Vse pridobljeno znanje smo uporabili tudi na praktičnih primerih. Tečaj je odličen za začetnike in vse, ki že imajo znanje, a imajo vprašanja, na katere nimajo odgovorov. Toplo priporočam, Tina

Tina Jenko

 

Na tečaju sem se spoznal s tremi ključnimi programi,
ki mi bodo v prihodnosti zagotovo olajšali delo, pri oblikovanju raznih grafičnih elementov. Tečaj je potekal v sproščenem vzdušju, prav vsak izmed tečajnikov pa je lahko od njega odnesel veliko uporabnih nasvetov ter trikov grafičnega oblikovanja.  Glavna prednost tečaja je vsekakor to, da poteka v majhni skupini, kjer se lahko predavateljica resnično posveti vsakemu tečajniku posebej. Tečaj grafičnega oblikovanja pri Založbi Ekslibris priporočam vsakomur, ki se želi srečati z osnovami oblikovanja in se naučiti samostojno uporabljati programe ter oblikovati razne grafične izdelke.

Andrej Petrovič

Zadnje tedne popoldneve preživljam v družbi čudovite Jelene Lasan, ki s pozitivno energijo širi moje znanje ter s humorjem na videz zahtevne gumbe programov spreminja v nove prijatelje. Tečaj iz srca priporočam vsem :)!

Ana Cetinski

 

 

Tečaj grafičnega oblikovanja mi je poglobil vpogled v grafično oblikovanje, npr. postala sem pozorna na stvari, ki jih prej nisem opazila. Všeč mi je, da vem, v katerem programu je narejen, kakšna so pravila, najbolje pa je to, da zdaj tudi vem, kako se nekaj naredi. Z veliko vaje in utrjevanja naučenega, lahko po tem tečaju sama ustvarim svoj oglas, saj sem za to pridobila dovolj potrebnega znanja v zelo kratkem času. In to je bil tudi moj cilj.

​Mateja Majcen

 

 

 

 

Tečaj nas nauči rabo ter prehode in kombinacije med vsemi tremi programi (InDesign, Illustrator, Photoshop), tako, da je končni rezultat preprosto WAW. Super predavateljica - Jelena je poleg vsebine tečaja, podala najbolj aktualne namige, predloge in finte iz sveta grafičnega oblikovanja, ki pridejo prav vsem kreativcem, tako profesionalnim, kot tudi ljubiteljskim."

Petra Volk Bozic

 

 

 

 

 

 

 

Živjo,

 

Naj se ti najprej zahvalim za vso znanje, ki sem ga prejela v času tečajev. 

Moram ti sporočiti, da redno delam v photoshopu in illustratorju ter zaenknrat nisem imela še nobenih problemov. 

S tečaji sem bila več kot zadovoljna. Prejela sem vso potrebno znanje, tečaji pa so potekali zelo sprošeno. Všeč pa mi je bilo tudi, da si se vsakemu posebej znala posvetiti.

Saša Štiftar

Iskreno priporočam tečaj grafičnega oblikovanja kateri se izvaja pod strokovnim vodstvom Jelene Lasan  vsem začetnikom in tistim, ki želijo dopolniti svoja obstoječa znanja. S svojo prijaznostjo in razumevanjem je posvečena  vsakemu udeležencu posebej, in fleksibilna je glede programa kateri te najbolj zanima. Kot začetnik na področju oblikovanja sem pridobila potrebna znanja za samostojno delo. . V sklopu tecaja smo dobili materijal za nadaljni razvoj. 

Katerina Dimitrovska

 

Tečaj, ki ga je vodila Jelena je izpolnil

vsa moja pričakovanja. Svoje

predhodnje znanje sem namreč še nadgradil.Predavateljica se je znala prilagoditi vsem udeležencem tečaja in nam podala znanje, ki smo si ga želeli oziroma potrebovali. 

Tjaša Novak

Začetni tečaj grafičnega oblikovanja Ekslibris je odlična izbira za vse, tako začetnike v svetu oblikovanja in kreative, kot tudi za tiste, ki želijo svoje dosedanje znanje nadgraditi na višji nivo.
Predavateljica Jelena v kratkem času preda kar se da veliko 

vsebine in zraven doda še precej zelo koristnih trikov za uspešno delo.

Blaž Mihelič

 

Tečaj, ki ga je vodila Jelena je izpolnil vsa moja pričakovanja. Svoje predhodnjr znanje sem namreč še nadgradil.Predavateljica se je znala prilagoditi vsem udeležencem tečaja in nam podala znanje, ki smo si ga želeli oziroma potrebovali. 

​Matej Koritnik - Slovenska filantropija

 

 

Kljub temu, da nisem bila popolna začetnica s programi, sem se naučila polno novih stvari, všeč mi je bila tudi prilagodljivost samega tečaja, saj smo posebej obravnavali še vprašanja, ki smo jih sproti zastavljali udeleženci, tako da je vsak našel odgovore na tisto, zaradi česar smo prišli na tečaj. 

Marta Hlad

 

 

 

Tečaj grafičnega oblikovanja mi je dal dovolj znanja in samozavesti, da sem se lahko sama lotila določenih projektov in jih tudi uspešno realizirala. Priporočam.

Anja Žibert

 

 

Tečaj grafičnega oblikovanja mi je poglobil vpogled v grafično oblikovanje, npr. postala sem pozorna na stvari, ki jih prej nisem opazila. Všeč mi je, da vem, v katerem programu je narejen, kakšna so pravila, najbolje pa je to, da zdaj tudi vem, kako se nekaj naredi. Z veliko vaje in utrjevanja naučenega, lahko po tem tečaju sama ustvarim svoj oglas, saj sem za to pridobila dovolj potrebnega znanja v zelo kratkem času. In to je bil tudi moj cilj!

​Mateja Majcen

 

 

 

Tečaj  mi je bil zelo všeč, ker sem se naučila ključne osnove vsakega programa, njihove funkcionalnosti in medsebojne povezanosti." 

Maja Žlender

 

 

Tečaj, ki ga je vodila Jelena je izpolnil vsa moja pričakovanja. Svoje predhodnjr znanje sem namreč še nadgradil.Predavateljica se je znala prilagoditi vsem udeležencem tečaja in nam podala znanje, ki smo si ga želeli oziroma potrebovali. 

​Matej Koritnik - Slovenska filantropija

 

S tečajem sem bila zelo zadovoljna! V zelo kratkem času sem se naučila zelo veliko, več kot sem pričakovala. Pridobljeno znanje sem osvojila na prijeten način, skozi praktične primere. Zelo mi je bila včeš tudi fleksibilnost glede področja programa, katero te najbolj zanima...  dogovora terminov, ure....

Jelena hvala za vse!

Petra Pivek

 

 

 

Ekslibrisov tečaj grafičnega oblikovanja po mojem mnenju odlikuje odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Ko se lahko učiš od pravega oblikovalca z bogatimi izkušnjami, je to veliko, veliko bolje kot učenje od predavatelja, ki zna samo razlagati programe, ne pa tudi opozarjati na dileme in probleme pri samem oblikovanju. Čeprav ne delam na področju oblikovanja, pa zdaj oblikovanje veliko bolje razumem in znam našemu oblikovalcu pravilno razložiti, kaj potrebujem in kako. Jelena, hvala za tvojo potrpežljivost!

Katarina Volčič - Atelje Bine Volčič

 

Nisem si mislila, da se bom v 18 urah naučila tako veliko in osvojila znanje kar treh grafičnih programov. Piko na i zadovoljstvu je dodala prijetna predavateljica, odprta za predloge, ki se posveti prav vsakemu posamezniku. In komaj čakam, da vse svoje medmete »waw«, »o, hudo«, »ej, d'best«, ki so mi iz ust uhajali med tečajem, prenesem v zavidanja vreden končni izdelek na svojem PC-ju. Z vsem pridobljenim znanjem sem prepričana, da ne bo težko.

Darja Perko - Eurotronik

 

 

Priporočam udeležbo na tečaju grafičnega oblikovanja!

Priprava oglasov, letakov, knjig, brošur, izdelava logotipa, igranje s slikami, barvami in črkami - zdaj znam vse! Hvala, Jelena.

​Maruša Korošec

 

 

 

 

 

 

 

INFO:  040 864 978, urednistvo@ekslibris.si